vineri, 7 august 2009

Razara, mama suferintelor. Elena Ignat

Un comentariu:

luiza elisabeta olenici spunea...

Nici eu nici Elena nu suntem de acord cu aceasta catalogare de "mama suferintelor", ci mai degraba una dintre cele mai intelepte persoane pe care Dumnezeu ne-a daruit-o in Romania, ca sa invatam cu ea si de la ea sa ne bucuram de existenta noastra, asa cum e ea. O mama a suferintelor? NU! O maestra? DA,DA,DA!
Daca ati fi citit cartea ei cu atentie sau ati fi ascultat cu atentie macar unul din cursurile ei, ati fi inteles ca ea niciodata nu a pus accentul pe suferintele indurate, ci mai degraba pe bucuria Fiintarii Aici si Acum, a trairii cu adevarat a vietii.
Va rog pe viitor sa aveti mai multa grija in exprimare, caci, dupa cum se stie, cuvintele pot sa proiecteze asupra celorlalti energii negative, mai putin armonioase!
Cat pentru Elena, te rugam sa ramai mereu aceeasi fiinta plina de viata si de Bucuria Fiintarii , Aici si Acum!
Si noi toti, haideti sa invatam de la ea, de la Elena Ignat sa incetam sa ne mai vaicarim, sa ne plangem, sa ne autovictimizam si sa ne acceptam viata asa cum e ea! Sa ne amintim ca DOAR IN NOI zace tezaurul care ne poate scoate din situatia actuala!
ROMANI, sa fim mandri de oameni precum Elena Ignat, sa fim mandri ca suntem urmasii DACILOR!!!!Sa ne reactivam mandria nationala si bucuria vietii si Universul va fi de partea noastra!