duminică, 1 noiembrie 2009

Au inceput inscrierile pentru Festivalul Stelutelor!

Maratonul descoperirii copiilor talentati proveniti din centre de plasament din judetul Mures a inceput de ieri. Timp de o saptamana acestia vor canta, dansa, recita in fata unui juriu pentru a intra in finala unui eveniment ce ii are in prim-plan: Festivalul Stelutelor, programat sa aiba loc in 16 decembrie, la Sala Palatului.

Promovarea tinerelor talente din randul copiilor este o initiativa a Asociatiei IRSCA Gifted Education, careia i s-au alaturat Consiliul Judetean Mures, Primaria Targu-Mures si, nu in ultimul rand, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mures (DGASPC Mures) si Inspectoratul Scolar Judetean Mures (ISJ Mures).

La preselectia care a debutat ieri se pot inscrie copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani, care doresc sa isi afirme potentialul artistic individual sau in grup (componenta grupurilor maxim 10 copii), elevi si tineri artisti de la scolile, liceele, ONG-le, precum si din serviciile rezidentiale, respectiv de zi pentru copii din judetul Mures.

Organizatorii promit ca le vor oferi targumuresenilor o seara magica, cu o atmosfera feerica, generata de apropierea Sarbatorilor de iarna, dar si de prezenta in recital a unor artisti cunocuti pe scena mare a Palatului Culturii, precum talentul precoce Noni Ene Razvan.

Niciun comentariu: