joi, 27 martie 2008

Cum poti deveni membru de excelenta?




Cum poti deveni membru de excelenta / Cum poti intra in prima baza de date cu tineri talentati

In primul rand, nu e greu. Am fost intrebati in ultima vreme cum au ajuns acesti tineri aici. Majoritatea celor pe care ii vezi au stiut sa ne scrie, sa se recomande. Unii dintre ei au fost descoperiti de profesori, altii ..de ..rude :) si toti, pana la unul, sunt tineri sau copii cu un potential sau un talent deosebit. Tot ce faci poate fi de un mare talent. Poate esti un mare iubitor de cai, sau stii totul despre pesti, sau stii sa canti dintr-un instrument oriental sau desenezi cel mai tare graffiti. Toate acestea, dar si alte aptitudini deosebite, in stiinte, arta, management sunt calitati ce te recomanda si pentru care ne poti scrie, oricand la: talent @ supradotati.ro

Asteptam insa de la tine seriozitate si determinare.

Ne sunt necesare:

Eseu/ri; CV; Poze; scanuri / poze ale diplomelor (daca exista); Orice creatii ce pot fi prezentate in format digital


Cum intri intr-o retea ce ofera informatii despre resurse in gifted education?

Te inscrii pe http://groups.yahoo.com/group/gifted-education si apesi pe Join


Ce inseamna sa fii membru de excelenta: ai posibilitatea sa te remarci si sa evoluezi. Poti sa te intalnesti cu tineri cu acelasi interes; poti fi invitat ca expert in domeniul tau cu diferite ocazii in emisiuni TV/radio; poti sa creezi comunitatea ta pe supradotati.ro/wiki; poti crea un think-tank daca doresti; intri in reteaua de colaborare interna IRSCA, unde toti contribuim cu informatii si noutati despre ce e mai valoros in lume si de interes (concursuri, traininguri, interviuri, samd), intalnesti experti si colaboratori de renume ai IRSCA Gifted Education; vei putea participa gratuit la toate oportunitatile de training lansate de noi; intri in baza de date IRSCA Gifted Education. De altfel, nici noi nu stim ce se poate intampla exact daca se dezvolta pagina ta web :) Poti fi chemat sa realizezi un proiect pentru Bill Gates, nu stim asta noi. :)

Oportunitati sa iti faci 'vocea' auzita in lume:

Vrei sa ne trimiti un fisier audio - pentru noua noastra serie de podcasting? Trebuie doar sa te inregistrezi calitativ cu un eseu personal si sa ni-l trimiti. Marime maxima: 5 MB.

Vrei sa scrii pentru newsletterul de sfarsit de an?

Vrei sa faci ceva iesit din comun? Ai idei noi, pentru proiecte de care nu s-a mai auzit inca?

In primul rand, scrie-ne. Sau publica, sau trimite informatiile pe forumurile noastre. Ne bucuram sa auzim!!

Niciun comentariu: